Veronique van der Meijden zingt in Susterense basiliek


Veronique van der Meijden

Susteren – Elke eerste zondag van de maand wordt de Eucharistieviering om 11.00 uur, muzikaal opgeluisterd door musici en koren van buiten Susteren. Zondag 4 november a.s. is de alt Veronique van der Meijden uit St. Joost te gast.


De jonge alt Veronique van der Meijden veelzijdige zangeres. Na haar studie zang bij Karen van der Wal, vervolgde ze haar vakstudie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Veronique beschikt over een enorme taalvaardigheid. Haar liedrepertoire omvat liederen in meer dan 20 talen, waardoor ze zich ook heel gemakkelijk op het operapodium beweegt. Momenteel is zij verbonden aan operagezelschap “The Fat Lady”, (o.l.v. Tamir Chasson) in Haarlem en wordt daarnaast veel gevraagd als soliste. Zo zong ze op 4 mei jl. in Heerlen als soliste in het “Oratorium voor Auschwitz”.
Tijdens de H. Eucharistieviering a.s. zondag in H. Amelbergabasiliek in Susteren brengt Veronique liederen en aria’s ten gehoor van Bach, Händel, Mendelssohn, en Mahler. Ze wordt aan het orgel begeleid door Ad Gijzels.

Dit keer komt de koffie/Thee en vla na de heilige mis te vervallen i.v.m. de gravenzegening

RK PAROCHIE CHRISTUS SALVATOR